Tile

 Tile – Husk tingene, glem bekymringerne

Tile er en bluetooth tracker, der arbejder sammen med din telefon om at hjælpe dig med at finde din forsvundne ting. Hvor ofte har du ikke glemt dine nøgler eller noget andet på vej ud af døren? Du kan f.eks. sætte Tile direkte i dit nøglebundt og din telefon vil påminde dig om, at du har glemt dine nøgler, hvis du kommer mere end 40 meter væk.

Deltag i en verdensomspændende gemmeleg

Tile er rigtig smart, faktisk så smart, at hvis du skulle få stjålet eller miste en af dine ting hvorpå Tile sidder, så kan andre brugere af Tile hjælpe dig med at få dine ting igen. Det eneste du skal gøre er at melde din ting mistet i Tile applikationen på din telefon, og herefter vil alle telefoner der har Tile applikationen installeret, hjælpe med at søge efter din stjålne ting. Lige så snart den er fundet vil du få en notifikation om hvor du kan hente din stjålne ting.

The

Spar tid (og derved penge)

Tile gør det muligt at finde dine ting meget hurtigt. I gennemsnit bruger en dansker 10 minutter om dagen på at lede efter sine ting, men med Tile kan man reducere den tid til under 1 minut. Når du har brug for at finde dine ting hurtigt, så er det eneste du skal gøre at åbne din Tile applikation og vælge den ting du gerne vil finde. Applikationen vil derefter vise dig hvor langt du er fra den forsvundne ting. Når du kommer tættere på, er der mulighed for at få din Tile til at bippe, så den er nemmere at finde.

Information om producenten

I 2013 begyndte Reveal Labs at udvikle Tile. Det blev til en kickstarter kampagne, hvor de skulle bruge 200.000 kroner til at starte produktionen. Efter 8 timer var målet nået, og der var stadig ca. en måned tilbage af indsamlingen. Da  indsamlingen nåede sin ende var der blevet indsamlet ca. 11 millioner kroner til udviklingen.