Nøglefinder til iPhone

Nøglefinder til iPhone

Er du også en af de personer der ofte mister deres nøgler, eller bare har svært ved at finde ting når du er på farten? Du er ikke alene. I gennemsnit bruger en dansker 10 minutter om dagen på at lede efter deres ting, med Tile kan du reducere denne tid til undet et minut.

Bluetooth teknologi i Tile

Tile bruger bluetooth til at lokalisere dine nøgler eller andre mistede sager. Dette sker ved, at når du modtager din Tile åbner Tile Applikationen og opsætter den, så de kan finde hinanden. Dette er super nemt, og vi har også en guide til det, der kan findes her. Tile har en rækkevide på ca. 30 meter, så hvis du uheldigvis kommer længere væk, så sætter din telefon automatisk et GPS mark, så man kan se hvor man har efterladt den.

På nedenstående billed ses det, at jeg har efterladt min MacBook hjemme, så hvis jeg skulle blive i tvivl om hvor jeg har efterladt den, kan jeg bare åbne min nøglefinder og derved se hvor du har efterladt din genstand.

The

Lad andre finde dine ting

På ovenstående billed kan man se den blå knap hvor der står “Mark as lost”. Når den klikkes, så går din Tile i “søgemode”. Det vil sige, at den søger efter andre som har Tile Applikationen installeret. Lad os sige, at du taber dine nøgler når du er ude og handle. Du prøver at bruge nøglefinderen, men du kommer frem til at du er for langt væk. Det er så her du vil klikke “Mark as lost”. Din Tile vil så gå i søgemode, og hvis der går en forbi med Tile applikationen installeret vil de se hinanden og du vil få en notifikation om, at din Tile er blevet fundet og du ville kunne se hvor på din telefon. Dette gør Tile verdens smarteste bluetooth nøglefinder.

Nøglefinderen der finder tyven

Tyverisikret er den ikke, men den kan faktisk hjælpe dig med at finde dine stjålne ting. Forestil dig, at din cykel var blevet stjålet. Uden nøglefinderen Tile, så vil du højest sandsynligt aldrig se den igen. Men med Tile sat på din cykel, er der en ret stor chance for, at en med Tile applikationen installeret kommer forbi din cykel, som så vil sende dig en notifikation om hvor du ville kunne hente din cykel igen. Kan være du ikke finder tyven, men du får i det mindste din stjålne cykel igen.

Lavenergi bluetooth nøglefinder

Nøglefinderen til iPhone og iPad bruger næsten ikke noget strøm. Tile kommer med den nyeste bluetooth teknologi, så den ikke tager så meget strøm fra din telefon. Tile i sig selv kan holde et år, og skal på intet tidspunkt oplades. Tile er også vandtæt, så du ville sagtens kunne tabe den i et glas vand eller have den med udenfor i regnen uden at der sker noget med den.